Sunday, June 23, 2013

Baked sweet potato! Om nom nom~

Aishhh petang-petang ni boleh pulak teringin nk makan sweet potato yg dibakar...aummmmm!! ala..korang pernah nampak tak gerai kecik-kecik kat jaya jusco tu? selalu ada jual baked sweet potato sekali dengan buah berangan tu..tu yang kalau pergi kat jaya jusco, rasa nak beli je..heee 

la ni nak try masak sendiri pulak..lagi puas makan sebab boleh makan banyak-banyak sampai burrpppp! kenyang...hihi  ni lagi sikit nak habis kerja, so kita mulakan operasi pergi tesco or giant untuk beli sweet potato..jimat sikit daripada nak redah pergi jaya jusco memang tak la..malas aku..mesti ramai orang kt mid valley tu..kan hari ni hari ahad..huu tapi kalau aku pergi mid valley, mesti nak beli 2 mende..1 baked sweet potato, 1 lagi tako tao..haha




Oh ye, nanti kalau menjadi baked sweet potato aku tu, aku post kemudin..hehe till then~ 
suke? like la..

Saturday, June 22, 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia!!

Tajuk post tak boleh blah kan--> nak sama ngan tv series tengah popular sekarang kat tv3..huhu
NOPE!ni bukan aku nak cerita pasal tv series tu..ni just nk bagitau sebenarnya aku isteri dia...isteri kepada boyfriend aku suatu ketika dulu...dah selamat nikah dah pun bulan 11 tahun lepas..


Ni aku sesaja je update..lame benor tak update.. dah setahun lebih dah kan..so ni kira warm up la..dah tak reti sangat nak tulis panjang-panjang.. so kita layan gambar je lah sedikit ye..gambar di sekitar ijab kabul..sebab masa kenduri kahwin belum ada lagi..album belum siap..hoho






dah la sikit-sikit kan..hihi nanti aku try curi masa lagi untuk meng-update blog..In syaa Allah~

suke? like la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...