Sunday, October 09, 2011

Graduate With Proud!

Hye readers!!



Now, I'm officially called a graduate from UKM. hehe  Rasa berbaloi weh.. 4 tahun belajar bertungkus lumus, mee maggy menjadi peneman saat duit PTPTN tak mencukupi, ke hulu ke hilir dengan scoot ego aku untuk ambil sample tesis, tak cukup tidur bila exam makin dekat sebab study last minit (=p) dan rasa berdebar setiap kali kena buat presentation kat depan. hohoh now I'm free!! ^________^



I will miss these moments for sure! saat2 lepak dengan kawan-kawan.. pergi mandi sungai, main futsal sama-sama release tension, lepak mamak sembang-sembang, naik bukit broga dengan tak warm up before tu, pergi tengok wayang, nyanyi-nyanyi gelak-gelak dalam bilik karaoke siap gelek-gelek lagi, tengok movie ramai2 guna screen laptop wani je dalam bilik.. semuanya kenangan berharga.. Uni life is the BEST! (tidak termasuk saat2 exam, study semua tu lah, haha =p) 

tabik hormat untuk ukm for the last time, hehe
 

Oh ye, tak lupa thanks jugak sebab buat surprise birthday for me walaupun terawal 2 hari.. haha ye la, kita pun dah susah dah nak jumpa sekarang.. masing-masing busy dengan kerjaya.. kann??hoho papepun, thanks sebab ada dalam hidup aku.. korang definitely buat hidup aku lebih gembira.. ngeee =)

saat menunggu untuk amek scroll dalam dewan
Dan kepada member aku dua orang ni yang sudi datang dan bagi bunga, thanks a lot guys!! sangat-sangat terharu~ hehe we really did have a great memories..ye lah, kawan dari sekolah, kenal lama dah.. of kos lagi banyak kenangan bersama kan.. tu yang gosip tak habis2 tu.. hehe =p


And, to my sayang, thanks for being there for me and jadi driver on that day.. heheh i really luv the panda you gave me.. =)


Lastly, bila tengok je gambar bawah ni, haihhh..baru perasan yang aku dah nampak matang.. tak macam budak-budak dah.. (sedar lah diri tu dah 22.. )

right??

p/s: really need to update more after this.. nanti baru lah best bagi anak baca apa yang mak dia lalui masa muda2 dulu, ahaks~ =p 
till then...

suke? like la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...