Sunday, August 28, 2011

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA!!

Assalamualaikum semua!! ^___^

Belum sempat aku nak update pasal aku pergi Bandung aritu, dah nak raya kita dah ye..huhu lusa je nak raya dah.. cepat je rasa puasa kita tahun ni kan? ingatkan boleh la puasa penuh tapi dah namanya perempuan kann... tak dapek la den.. ditambah lagi dengan keracunan makanan! huk huk... ni makanan bazaar la ni.. kalau tak silap aku -ayam goreng uncle bob tu.. sebab tu je aku makan untuk berbuka ari tu.. maybe ayam tak cukup masak kot.. habis aku asyik sakit perut, demam, muntah, pening semua ada.. =(

Tapi harap-harapnye cepat lah aku sembuh.. dah la keje shift.. exec pulak dah ramai yang cuti.. jadi kalau tak ada aku-maka tak bukak la kedai.. tu yang payah tu.. dan tu jugak la antara sebab yang masuk dalam list - alasan2 untuk resign -  haha!

pape pun, aku ucapkan selamat menyambut hari raya ye korang! maaf zahir batin kalau2 ada aku terkasar bahasa, buat salah kat korang.. ye la..bukan semua akan suka kita ye tak?hii sorry ye... selamat ber-happy2.. =)



oh, doakan aku cepat baik dari keracunan makanan ni and moga2 dapat kerja baru yg lagi stabil n yang penting- office hours.. huhu tengkiu! ^_____^
bye2..


p/s: dah besar2 ni mesti dah tak dapat duit raya kan.. ish ish..

suke? like la..

Wednesday, August 03, 2011

Bandung, Here I Come!

Setelah sekian lama aku tak berblog (dalam 7 hari jugak dah), aku kembali menulis semata-mata nak mencatat dalam blog aku yang aku nak ke Bandung, Indonesia.. hohoho Yelah.. semua yang kita buat akan menjadi kenangan di masa akan datang. Tak seronok ke bila kita baca balik kisah2 lepas yang pernah jadi dalam hidup kita? best kan... ^___^

So, sekarang ni aku just duduk berehat di rumah.. sahur tadi just buat roti salut telur je.. easy and simple.. tak boleh sahur makan terlalu banyak - aku akan jadi cepat lapar petang nanti.. kalau sahur sikit je, confirm tak lapar petang tu.. pelik kan? pelik tapi benar..

petang ni dalam pukul 6pm, aku dah kena ada kat airport.. flight aku pukul 7.30.. time berbuka tuu... entah.. maybe di awalkan kot.. sekarang ni aku risau ni.. semalam badan aku dah tak sihat.. demam, hidung berair, pening dan sakit tekak.. aku makan lah ubat selesema Hurix 2 biji sebelum aku tidur.. ni bangun sahur ni, still pening dan demam.. haihhh.. harap2 aku ok la kejap-kejap lagi.. takut jugak aku kalau kat airport kang kena tahan atau kuarantin sebab disyaki pembawa virus apa-apa kan.. naya! jangan wei...aku nak g bandung!

doakan aku sihat ye my dear readers.. =)



p/s: pack baju sikit je..bak kata kakak aku - "bawak selai dua helai je.. tak cukup- beli sana.. "
amboih! aku tak dapat gaji lagi wei! 

suke? like la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...