Sunday, May 01, 2011

Tips Henti Ketagihan Benda Lucah

Wei! apasal pulak aku pergi buat tajuk ni nih? aku mana ada tips untuk henti ketagihan benda lucah.. sorry ye readers ku.. actually aku nak tunjuk kat korang yang aku terkejut bila blog aku ada kaitan dengan lucah.. serius wei, blog aku bukan tempat untuk melucah... haha


Tengok tu, dapat tempat second pulak tu! hahah jadi aku try lah kan pergi kat pakcik google untuk tengok result bila aku taip 'henti ketagihan benda lucah'.. dan hasilnya :



First beb dalam google!! hahah baru lah aku tau kenapa..rupanya sebab aku buat entry bertajuk 'Ketagih itu bagus! betul...' hoho.. nak tau apa yang aku cakap dalam entry tu, click [sini].. dan yang perkataan ini Bukan LUCAH! Ini Kenyataan! tu adalah blog orang lain yang aku follow dan letak dalam bloglist aku..huhu

tapi selamatlah keyword dia agak bersih jugak kan.. Henti ketagihan benda lucah dan bukannya Blog Lucah ke pe kan.. haaaa 

suke? like la..

14 comment :

y u y u Z u l a i k h a said... Reply To This Comment

arghhhhhh! blog ni lucahhhh! hahahaah

Faris Adli said... Reply To This Comment

sekrang bila taip henti ketagihan benda lucah kuar entri ni..wow..berjaya main seo

Rafi Nilhan said... Reply To This Comment

perh..dasat sampai pat top 2 lam SEO..haha

♥sophie♥ said... Reply To This Comment

hehehe,, search keywords rupenyer,, kehkeh

Faziera193 said... Reply To This Comment

@y u y u Z u l a i k h a

aiipppp...mane de.. hihi

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Faris Adli

haha baru belajar.. tak reti sangat pun main seo ni.. hehe =)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Rafi Nilhan

tu la..tak sangka gak.. padahal tak tau sangat pun pasal seo ni..kikiki

Faziera193 said... Reply To This Comment

@♥sophie♥

=)
tak sangka terkena plak blog ni ngan search keywords tu.. haha

.m y z. said... Reply To This Comment

ahhahh dah tak suci dah blog ni :PP

Faziera193 said... Reply To This Comment

@.m y z.

eh.. blog ni masih suci.. cuma teraba sikit je.. ekekeke =p

Engku Sofea said... Reply To This Comment

hihi terkejut tadi ingat betul2 :)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said... Reply To This Comment

wuahaha... bunyi agak lucah tapi, berlapik sikit...haha

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Engku Sofea

hik2 tidak..tidak.. semua itu dusta.. hihi

Faziera193 said... Reply To This Comment

@♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪

uishh..tang mana yang lucah tu? takde kan.. kan?hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...