Monday, May 16, 2011

Segmen Aku Sporting

Malam ni sebelum aku up entry lagi satu, aku nak buat segmen blogger Umar Faruq dulu nih.. segmen aku sporting.. tugasnya hanyalah puji diri sendiri.. mudah kan?hehe 

baru aku tau sesi puji diri sendiri ni dikatakan sporting.. hahah

So, tanpa berlengah masa lagi aku nak puji diri aku sekarang.. aku tinggi, kulit sawo matang, comel dan ada tarikan tersendiri.. perghhhh! gila perasannn.. hahah tapi yang penting confident.. beauty is subjective.. pandangan berbeza-beza.. beauty is in the eye of the beholder.. wahh...speaking pulak kan.. hohoh

natural beauty tak sangat lah.. tapi masih bersyukur atas pemberianNya.. sempurna dah memadai..

Aku ni memang baik.. pencinta haiwan lah katakan.. aku tak suka bunuh binatang nih.. aku lebih suka selamatkan binatang2 yang dalam kesusahan.. contohnya aku nampak semut yang tengah lemas dalam sinki, aku angkat dia letak kat tempat kering.. baik kan aku? tapi tapi! tidak sesekali untuk nyamuk! nyamuk kalau datang hisap darah aku, lepas aku bagi dia hisap darah aku puas2, lepas tu PAPPP!!! innalillah.. hahah

Selain tu, aku jenis kawan yang baik..susah nak hampakan kawan dan sangat mendahulukan perasaan orang lain daripada perasaan aku sendiri.. baik kan aku? tapi bodoh pun ada jugak kadang-kadang.. hahaha yelah.. buat baik berpada-pada.. tengok jugaklah kan.. jangan nak lurus sangat je..ye tak?

korang pulak macam mana? tak nak ke join segmen nih? boleh buat sesi masuk lif tekan sendiri.. hehe nak join, just click banner di atas ye.. =)

suke? like la..

6 comment :

nmirmo said... Reply To This Comment

hehehe..peace...cukup sporting....kikiki....goodluck mehhh...^_^

Faziera193 said... Reply To This Comment

@nmirmo

hehe takdelah sporting sangat pun... biasa2 je..hehe *back to being humble* agagaga

misz aisya said... Reply To This Comment

alahhh tak cukup sporting lah..kenalah tulis ayat ;

saya comel mcm taylor swift
tinggi macam aishwarya rai
sawo matang mcm Ning Baizura

barulah hot..

huhu kidding k..nway, kdg2 kita mmg kena puji diri sndiri tau..

Faziera193 said... Reply To This Comment

hahaha tu dah macam riak..kikiki
yup2..memang penting pun puji diri sendiri supaya level confident kita tinggi.. but don't too overconfident.. lain jadinye nanti..hehe

Umar Faruq said... Reply To This Comment

sporting weyh!! hahaha.. lepas ni kalu aku lepas ko letak aku kat tempat kering tak?? wakaka..

tq2.. :D

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Umar Faruq

kalo ko lemas eh? sebelum aku nak tanya, ko jenis semut ke nyamuk?? kalo nyamuk aku tekan lagi kepala ko dalam air.. bwahahaha

kiddin' =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...