Tuesday, May 03, 2011

My Blog || To Do List

Hye korang.. aku sebenarnya tengah bengong ni.. agak-agak apa lagi yang aku perlu kemaskan kat blog aku ni eh? Macam ada lagi yang tak puas hati ni.. hoho simple memang simple dah blog aku.. memang aku suka yang simple-simple pun, takde lah rimas aku tengok kan.. lagipun aku guna netbook, kalau banyak widget, habis semua kumpul kat tepi-tepi tu.. rimas doh.. huhu 

Oh! aku ingat nak kemas kini aku punya bloglist lah.. nak sort kan by category.. senang sikit aku nak baca blog yang dah update.. ni tak, kadang-kadang terlepas aku nak baca sebab dah terlalu banyak blog yang update.. huhu ok gak tu kan?? nak buat category ape ye?? ni lagi satu kena pikir.. adeiihh...

boleh tertidor aku pikir pasal blog ni.. huaaaaa <-- menguap
Lagi apa ye yang aku nak buat kat blog ni? nak hide kan shoutbox, macam susah pulak orang nak comment nanti.. bagi aku agak susah jugak lah nak menunggu hidden shoutbox tu keluar macam siput, lagi-lagi kalau internet tengah datang bulan.. haha Tapi, tengoklah nanti macam mana, akan dipertimbangkan..korang fikir macam mana? lebih suka hidden shoutbox atau yang normal je??

Aduhh!! boleh lupa pulak kann nak buat banner aku.. aku tak pernah lagi ada banner.. pasni atau malam-malam sat lagi nak try lah buat satu.. buat yang simple-simple jugak.. hihi barulah blogger lain boleh letak banner aku kat diorang punya site kan. <--ada ke yang nak pun?? hahah *perasan*

Hmm..itu je kot buat masa ni.. korang pikir macam mana? ada apa-apa lagi yang perlu ditambah?? 
Semua cadangan, kutukan dan comment korang amatlah dihargai... =)

suke? like la..

6 comment :

Faris Adli said... Reply To This Comment

shoutbox tu..apa fungsi dia? kalau just nak komen kat kau yang bukan berkaitan entri, kenapa tak buat je contact us..cam blog aku..tapi aku letak hubungi aku..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

blog kamu dh cntekla dear..

xyhla hidden tu.. =P

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Faris Adli

saja untuk bagi diorang tinggalkan jejak.. hee

Faziera193 said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss NUSHA

tak payah eh?hehe
tengkiu dear =)

diana said... Reply To This Comment

akak pun tak de banner..tak reti nak buat..:p
blog kamu dah cantik dah ni..
tapi kenapa tak pakai shoutmix...
boleh padan kan warna sesuai dengan blog..
lagi satu shoutmix ni pengunjung tak payah penat2 taip nama dan url banyak2 kali setiap kali singgah..

Faziera193 said... Reply To This Comment

@diana

oh.. shoutmix eh??
ok kak..nanti saya tukar shoutmix.. tengkiu!! ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...