Wednesday, May 04, 2011

Kembalikan Mood Tesis | Personal

Hye Korang..
Selamat pagi.. ^___^

Hari ni aku kena masuk lab balik.. wuaaaa... malasnya nak masuk lab.. rasa nak kuak lentang lagi atas katil.. tapi tak boleh.. bila tesis aku nak siap kan kalau still meniarap atas katil.. =( 

Agak-agak berapa sampel lagi aku kena run analysis eh? harap-harap tak banyak lah.. dan boleh cepat siap.. aku nak cepat habis, cepat siap writing, cepat viva so that aku boleh mula cari kerja.. aku nak duit!! Eeee geram! geram! tengok kasut, baju yang asyik dok panggil-panggil aku suruh beli.. hukhuk
nak tu!! itu!! dan itu!!
Bulan 8 ni nak pergi Bandung pulak.. lagi lah nak duit banyak kan.. tempat shopping tu.. hihi

Ok!! dah semangat balik nak buat lab..nak cepatkan habis supaya cepat aku dapat shopping! hahah


p/s: ada sesiapa nak tolong siapkan tesis aku?? 

suke? like la..

0 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...