Friday, May 13, 2011

I Vote for Dutch Lady Sweet Corn!!

Hello peeps! Aku perasan yang iklan nuffnang dalam blog aku tiba-tiba keluar pasal vote dutch lady perisa mana yang disukai.. aku pun apa lagi.. click lah kan.. ini bukan click fraud ok.. ni betul aku nak tau.. ^___^ 

Bila aku click je, keluar dutch lady facebook page macam dalam gambar bawah ni:


ada perisa Red Bean, Moo Melon, Caramel Toffee and Sweet Corn

Macam best je kan Dutch Lady ada buat perisa baru.. nak try! nak try! tapi sebelum tu, aku pakai vote je ni sebab aku suka jagung!! teringat dulu ada air susu jagung yang jual dalam botol penutup warna biru tu.. sekarang payah benor nak cari.. jadi bila tau dutch lady akan buat susu perisa jagung, AKU NAKKK!! hohoho

aku dah vote, korang dah???


Tengok ni... semangat tak aku?! hahahaha siap tukar profile picture lagi tau.. ^____^

Jom vote ramai-ramai.. click [sini] untuk vote. 

p/s: i LOOVVVEEE sweet corn!!



suke? like la..

0 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...