Thursday, May 19, 2011

Filem Nur Kasih Buat Aku Basah!

Alamak. Boleh pulak tajuk tersangkut. aku nak cakap Filem Nur Kasih buat aku basah lenjun. Yelah, tak cukup-cukup dengan baju aku basah sebab ek ehem! air mata berlinangan tengok movie tu.. time balik hujan lebat pulak! time-time aku bawak moto lah kan nak hujan.. time aku naik kereta dengan member aku tak pulak hujan.. haihh sabar je lah..


Overall, cerita ni bagi aku best. sedih memang sedih lah kann.. kalau tak, takde lah sampai ada orang tu keluarkan status macam bawah ni..

wei! mata aku memang macam ni lah.. ada eyebag semulajadi.. bwahahaa..

Cerita ni banyak lah mengajar pasal kehidupan. jadi aku bagi rating 5/5. aku kan baikkk.. kihkih apa-apa pun, korang tengok dulu cerita dia macam mana ok? agak-agak rasa diri tu jenis emo, bawak tisu ye kalau tak nak baju basah. haha  
  
p/s: ada 3 orang lelaki duduk belakang aku. bila movie dah tamat, aku bangun, saje la pandang belakang kan, tengok semuanya cover muka dengan tangan..bwahahahaha nangis lah tu! =p

suke? like la..

18 comment :

Amirah Adnan said... Reply To This Comment

ending dye best ke sedih? hehe

Ecah Shafiee said... Reply To This Comment

nanges.?hahaha

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Amirah Adnan

shhh...tak suspen nanti..tengok lah sendiri.. kikiki =p

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Ecah Shafiee

cettt..ko perli aku eh ecah.. haha ko tgk dulu camne, nanti bagitau aku ko nanges atau tak.. huhu

Mr Rileks said... Reply To This Comment

siapakah 3 org lelaki itu? hahaha...

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Mr Rileks

taktau.. nape? awak ke? hahah

♥Lady Ainaa♥ said... Reply To This Comment

aaawww!!! bestnyew!!!! nk tgok juge....huhuhu

.m y z. said... Reply To This Comment

WAAAA TERINGIN NAK TENGOKKK. JUST TGOK IKLAN JE KAT TV. TGOK IKLAN PUN DAH NAMPAK MANTOP GILA CITE NI. ENDINGNYA MACAM MANA? NAK TAU JUGAK. HEE.

shafiq said... Reply To This Comment

Best Tak?..

shafiq said... Reply To This Comment

Best Tak?..

misz aisya said... Reply To This Comment

my sis beriye iye ajak tegok..hurm mmg tak sbaar nak habes exam!

Faziera193 said... Reply To This Comment

@♥Lady Ainaa♥

pergilah tengok.. tapi pastikan book tiket awal eh.. ticket selling fast giler.. huhu

Faziera193 said... Reply To This Comment

@shafiq

best.. bagi rating 5/5.. ni pendapat peribadi la.. hehe mmg suke citer macam ni.. =)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@misz aisya

tengok lah tau.. boleh nangis2..kikiki tak payah tunggu abes exam pun takpe, lepas dah jawab 1 paper, terus lah pergi enjoy dulu..hehe

Hanim Mahali said... Reply To This Comment

laki pun nanges tengok movie Nur Kasih? Biaq betoi???

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Hanim Mahali

serius! bak kata blogger mana tah, tak ingat.. filem nur kasih boleh buat laki muka ketat pun jadi sebak.. hahah

NuReLLe said... Reply To This Comment

sape yg mati last sekali..dnt tell me FIZZ...pulishhhhh..mls aku nk tgok.. #xhabeshabeslagi

Faziera193 said... Reply To This Comment

@NuReLLe

yang mati adalahh
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tengoklah sendiri..
bwahahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...