Sunday, May 08, 2011

Day 8 - A Song to Match My Mood

Lambat pulak aku update pasal 30 days challenge ni kan.. nasib baik tak pukul 12 lagi..kalau tak, habis challenge ni.. hehe Aku sibuk petang tadi pergi Mid Valley.. tengok baby exhibition.. sempat lah beli pampers.. murah woo... rm20 je untuk 78 pieces pampers..murah kann?? ramai gila orang beli tadi.. eh! aku belum ada anak lagi lah..tu untuk kakak aku..huhu

dah..dah.. cukup! berbalik pada tajuk challenge.. lagu yang sesuai dengan mood aku sekarang eh? hmm..aku rasa apa ye sekarang.. boleh tak aku nak cakap yang aku penat jadi aku?hahah kalau boleh macam nak lari je kejap.. nak pergi suatu tempat lain dan jadi orang lain.. kejap je, tak lama.. saja, nak release tensyen.. 

Kadang-kadang kita perlukan sesuatu yang boleh menenangkan kembali fikiran dan jasmani seperti great getaway

Jadi aku rasa, lagu yang amat sesuai adalah :

Anything I'm Not by Lenka

I will never be, I will never be tall, no
And I will never be, never ever be sure of it all
Oh, why's the world so cruel to me?
When all, all I ever wanna be is anything I'm not

Gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not, I'm not

I will never be, I will never be you, no
I will always be, I will always be me, that I know
But oh, even though I'm happy being me
I want to get away from all this harsh reality, oh

Gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not


Layan sangat lagu ni..hehe memang sesuai dengan mood aku sekarang..
ok, day 8, done!heee

p/s: Apa benda yang aku buat day 8 bagai ni?? rujuk [sini] untuk tahu lebih lanjut. =)

suke? like la..

2 comment :

Chegu Zubir said... Reply To This Comment

salam new blogger..c.z datang folow...jom singgah dan join my segmen
Segmen Saya Blogger Sporting

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Chegu Zubir

hye chegu..
insyaAllah saya join.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...