Friday, May 06, 2011

Day 6 - Photo Of An Animal I'd Love To Keep As A Pet

Bila aku tengok je tajuk challenge day 6 ni, aku terus terfikir 1 binatang ni.. hohoho kalau siapa yang kenal aku, memang tahulah aku suka binatang apa.. binatang tersebut merupakan nickname aku waktu sekolah dulu.. hehehe apakah?? ni dia...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aaaaa...comel tak?comel tak? hehe

Kenapa aku dapat nickname panda? panjang ceritanya.. <--ni boleh jadi idea entry ni.. hahah Aku suka gila kat panda! comel dan manja sangat binatang ni.. kan?kan? buat bantal peluk ni sedap! hehehe Agak-agak, ada tak rumah yang macam bawah ni?

panda-corium

Kalau ada tempat macam ni, confirm aku pergi! wajib pergi tau.. hehe Tengok tu, bergelimpangan je kat dalam rumah.. aishhh geram! 


saya nak peluk jugakk!!
err..pembetulan, nak peluk panda, bukan orang tuu..  

Apa benda yang aku buat day 6 bagai ni?? rujuk [sini] untuk tahu lebih lanjut. =)

p/s: excited gila bila dapat hadiah macam snow glob gambar panda.. =)

suke? like la..

2 comment :

prinCe arCher said... Reply To This Comment

segerombolan panda datang menyerang...hehehe..gud luck=)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@prinCe arCher

hehehe i love panda.. ^___^
btw, thanks!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...