Wednesday, May 04, 2011

Day 4 - My Favourite Photograph of My Best Friend

Favourite photograph of my best friend ye...Sebelum tu, aku cerita dulu..Aku ada 2 orang kawan baik..kawan yang slalu contact dan tak pernah putus.. hee dalam banyak-banyak gambar, bawah ni paling aku suka.. actually banyak gambar lain tapi malas nak pergi cedok kat dalam folder gambar.. banyak bebenor.. haha

aku dan nurul lalala

'kami' suka gamba ni.. ^__^

Nurul lalala ni blogger jugak.. dia lah kawan aku yang paling rapat kat UKM ni.. dia jugaklah yang tegur aku mula-mula dulu..biasalah.. aku kan penyegan time mula-mula.. dah kenal rapat, baru tau yang aku ni banyak cakap.. haha dia ni selalu jadi penasihat aku dalam macam-macam hal.. hal peribadi ke, hal kerja ke, dia lah yang banyak tolong.. ni nak habis dah belajar kat UKM, hope hubungan kitorang tak putus lah.. hmmm....

she's taken..hehe =)
ni pulak yuya.. cousin aku.. kitorang rapat sangat dari kecik sampailah besar.. aku pun tak tahu macam mana kami boleh kamcing gila.. ingat lagi time kecik-kecik, aku suka datang rumah dia, ajak pergi mandi swimming pool, makan burger rm1 tepi kolam..syokk woo.. haha lepas tu, bergosip tak habis-habis sampai ke malam.. ada je benda nak cakap.. biasalah.. perempuan kan?! hekhek

Inilah kawan baik aku --> yuya dan nurul

Apa benda yang aku buat day 4 bagai ni?? rujuk [sini] untuk tahu lebih lanjut. =)

p/s: aku sayang korang!! muah muah!! (tacing tak?tacing tak?bwahahahaha)

suke? like la..

4 comment :

nurul lalala said... Reply To This Comment

uish...terharu mak, nyah!!!
ehehe..btw, aku suke gile pic yg 1st tu~uniq!!!

Faziera193 said... Reply To This Comment

@nurul lalala

ahhh ngengade lah kau nak terharu..terharuu.. ekekeke

oh, ko nak cakap aku comel sbenanye kan dlm pic 1st tu..bwahahhahaha
=p

nurul lalala said... Reply To This Comment

x..aku nak cakap yg kamera fon aku canggih!hahahaha

Faziera193 said... Reply To This Comment

@nurul lalala

haha camera phone ko mmg canggih pun..phone aku jugak yang takde camera..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...