Tuesday, May 03, 2011

Day 3 - My Idea Of The Perfect First Date

Hmm..idea aku tentang perfect first date ye? Of course lah keluar dengan orang yang aku sayang.. hehe kalau keluar dengan orang yang aku tak suka, ape jadahnya kan nak perfect date nye.. haha 

Aku ni jenis yang tak kisah.. bagi aku, tak perlu tempat yang mahal-mahal untuk pergi dating.. sesekali takpe lah kan kalau nak berbelanja besar.. yang penting my date seorang yang bersahaja dan kelakar supaya aku selesa bergaul dengan dia.. takdelah rasa kekok kan... 

Aku sukakan lelaki yang gentleman.. contohnya time tengah jalan masa tengahari terik, dia letak tangan dia kat atas kepala aku macam payung tu then dia tiup kat muka aku- bagi berangin lah kononnya kat muka aku..bwahahaha <--- aku kan bukan perempuan yang bawak payung.. haha 

macam klaka plak aku lukis camni.. haha
Eh, sudahlah! aku bukan reti sangat bab-bab dating yang perfect ni.. bagi aku, terpulang pada kekreatifan si dia planning date kitorang.. aku tak demand dan aku tak kisah.. hihi kalau dia buat surprise, laaaaaaaagi aku suke.. hehe

dah, cukup setakat tu je aku mengarut.. chow~

Apa benda yang aku buat day 3 bagai ni?? rujuk [sini] untuk tahu lebih lanjut. =)

suke? like la..

2 comment :

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

@ Faziera

yup,stuju tu..

ckp2 pon leh wat jd len..

aish,dunia skg..

p/s : wah2,dating yg perfect ea..tp xmudah nk jd perfect.. =)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss NUSHA

yup..btol tu..
susah nak perfectkan date tu..
tapi kadang2 date yang clumsy, bila dikenang balik jadi kelakar and dianggap perfect..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...