Wednesday, May 25, 2011

Day 25 - Who Are You?

Siapa aku?


Nama: Nur Faziera
Umur : 22 tahun
Suka kucing dan panda
Makanan Kegemaran : Apa-apa yang ada blackpepper sauce, tosei, sushi
Minuman Kegemaran : Milo, Teh o ais, Ice lemon tea, yakult
Cita-cita : nak jadi akauntan tapi terkubur..
Hobi : main guitar hero, makan angin dan aktiviti lasak

dah macam biodata pulak buat time sekolah dulu.. haha sangat kebudak-budakkan! =)   dah.. cukup lah sikit-sikit je pasal aku.. aku bukan siapa-siapa pun.. hee


p/s: nak tahu apa yang aku buat day 25 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)


suke? like la..

2 comment :

Hanim Mahali said... Reply To This Comment

baca ni teringat pulak buku biodata masa sekolah dulu... ^_^

Faziera193 said... Reply To This Comment

haha mesti tulisan pun comel2 je.. ke cakar ayam? hehe kalau dulu biodata sekolah, amboih.. warna warni.. siap lukis2 lagi. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...