Tuesday, May 24, 2011

Day 24 - A Photo of Something That Means A Lot To You

My Ego
Aku sayang gila kat scooter ego aku.. 1stly sebab arwah mak yang belikan untuk aku.. aku ingat lagi masa 1st year aku kat UKM, aku mintak mak belikan motor.. 

Aku : "mak.. nak motor.. senang sikit nak pergi kelas.. naik bas lambat.. dah la bus kat bla..bla..bla.." 
-punyalah mengayat kan..

Mak : "ish kamu ni.. takut mak kalau kamu bawak motor.. kamu tu dah lah kurus..melayang je nanti.." 
(-_-')

Tup-tup bulan 9 tahun 2007, aku dapat motor! mak aku buat surprise masa birthday aku pulak tu.. memang bermakna gila-gila lah moto ni buat aku kan.. =) 

Actually, scooter ego aku warna biru.. but then my bf buat another surprise.. dia pergi spray warna purple and makeover scooter aku macam kat dalam gamba atas tu.. memang buat aku terkejut giler la and at the same time - happy! ^___^  <---another sweet memory bout my scooter ego!

thank you mum and mr. elev11n!


p/s: ak tahu apa yang aku buat day 24 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)
suke? like la..

0 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...