Monday, May 23, 2011

Day 23 - 15 Facts About You

ni betul facts tentang aku.. bukan aku tipu ye.. =)
1. Tak nak ngaku diri ni dah masuk alam dewasa dan bukan remaja lagi dah..
2. Senang sangat tidor bila duduk dalam kereta..
3. Kadang-kadang makan macam tak cukup makan tapi badan still maintain, hehe
4. berazam nak jogging tiap-tiap petang tapi harapan tinggal harapan..
5. Suka kacau kucen tidur..bila dia jaga, ajak main kejar-kejar - buat bodoh je..
6. Mudah memaafkan dan tak simpan dendam dalam hati..
7. Still tak tahu lagi apa yang aku nak jadi dalam hal kerjaya..
8. Bercita-cita nak beli dslr tapi duit pun tak simpan.. #ape ke hei nye?
9. Teringin nak anak kembar, tapi kalau tak dapat pun takpe..
10. Suka sangat pikirkan benda remeh sampai boleh pening-pening kepala..
11. Tak boleh start main game, kalau tak addicted..
12. Rasa macam nak kawen cepat tapi takut pun ada jugak.. haha
13. Kalau pergi kedai mamak, akan order tosei + teh'o'ais = perfect combination!
14. Teringin nak cuba fashion yang trendy tapi tak berapa confident.
15. Pernah beli teddy untuk best friend tapi tak jadi sebab end up hadiahkan untuk diri sendiri!

bila baca balik dari atas sampai bawah, ada kebaikkan dan ada keburukkan aku ni.. biasalah.. nobody's perfect kan..tapi do remember this

kan?? hihi
p/s: nak tahu apa yang aku buat day 23 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)
suke? like la..

2 comment :

CutieIntan said... Reply To This Comment

yang last sekali tu best...huhuhu..

Faziera193 said... Reply To This Comment

@CutieIntan

hehe..tengkiu dear.. ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...