Sunday, May 22, 2011

Day 22 - Letter to Someone Who Has Hurt You Recently

kau suka kacau aku kan?
kenapa kau terlalu obses dengan aku?
dulu kau ingat tak?
kau pernah curi barang aku..
sekarang kau nak apa lagi?

tak cukup kau kacau hidup aku,
kau ngendap aku pulak..
sampai aku takut nak keluar!

kau ni memang lah..
balik lah ke tempat kau..
tolong lah jangan ganggu hidup aku..
bila aku balik dari beli makanan,
mesti aku risau, duk pandang sekeliling..
risau kau ada kat mana-mana..
apatah lagi nak masuk bilik..
oh, jangan kau buat-buat lupa..
kau pernah ceroboh masuk bilik aku..
terkejut aku tau tak?!
kau memang stalker!
aku benci kau!


ada aku kisah??

kenapa kau tak macam monyet lain eh, monyet? jadi lah monyet yang manja.. boleh aku belai-belai kau.. ni tak.. garang.. nampak aku je, tunjukkan gigi kau.. mana aku tak lari.. pastu mula lah kau nak tunjuk keganasan kau kan.. kau kejar aku.. pastu tak agak-agak, memilihh.. makanan yang murah-murah dan tak sihat kau tak nak.. madu aku dengan nestum jugak kau kebas.. maggy tak nak pulak? cettt! 

takpe monyet, lagi sikit aku dah nak habis belajar dan blah dari ukm ni.. time tu mesti kau rindukan aku kan? selamat tinggal monyet... selamat jalan.. 

yang benar, 
orang yang pernah kau sakiti.

p/s: nak tahu apa yang aku buat day 22 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)


suke? like la..

0 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...