Friday, May 20, 2011

Day 20 - The Meaning Behind Your Blog Name

Nama blog aku adalah Faziera193. Faziera tu of course lah sebab nama aku kan.. yang nombor 193 tu pulak.. SALAH! bukan tarikh lahir aku.. sebab aku lahir 19/9. bukan bulan 3. kenapa dengan 3? sebab ia berkaitan dengan love life aku.. ek ehem! haha


Macam yang korang tengok header aku, aku lebih suka yang simple je tapi kemas. Barang-barang yang mengelilingi nama aku pun, dah boleh buat korang tau serba sedikit tentang aku. 

  • Aku sukakan bear (Suka Giler!)
  • Punya scooter yamaha ego (tapi ego aku rendah je, tak lah ego sangat..hehe)
  • Miliki game guitar hero yang memang aku minat main (tapi tak terer sangat pun)
  • Lappy pink yang aku bawak ke hulu ke hilir
  • Gadis yang mula minat pada bunga (dulu aku benci)
  • Ngidamkan dslr yang tak dapat-dapat lagi ni 

Itulah aku. tapi warna pinky-pinky yang aku buat sebagai tema blog aku ni saje je bagi ayu sikit untuk aku. padahal aku ni tak lah ayu pun.. haha =p

p/s: nak tahu apa yang aku buat day 20 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)
suke? like la..

0 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...