Monday, May 16, 2011

Day 16 - Your View on Homosexuality


Hahah gambar atas ni saja buat gempak..padahal time ni tengah fire drill kot kat kolej.. kol 3 lebih kalau tak silap.. tu yang selekeh je nampaknya..<--selalu je aku selekeh..hahahah

Err..pasal tajuk challenge kali ni, aku tak berani sangat nak komen.. sebab isu ni sangat sensitif.. berbeza bila aku kupas isu arak dan dadah kat [entry ni].. 

Apa yang aku nak cakap just aku tak sokong aktiviti-aktiviti homoseksual ni.. tapi takdelah sampai pulaukan kawan-kawan golongan ni.. aku boleh berkawan dengan sesiapa je.. aku tak kesah.. selagi diorang tak cari pasal dengan aku, aku ok.

Teringat pengalaman aku kena ngorat ngan lesbo time aku keje kat GSC The Gardens dulu.. hahah main-main mata lagi tau.. seram weii.. huhu

p/s: nak tahu apa yang aku buat day 16 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)

suke? like la..

2 comment :

ainakhani said... Reply To This Comment

ohhh tak boleh imagine kena ngorat ngn lesbo... TIDAKKKKKKKKKKKKKkk!

Faziera193 said... Reply To This Comment

@ainakhani

hahah seram wei.. kalo kena ngan yang betul terror tu kan, mau cair nanti.. kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...