Sunday, May 15, 2011

Day 15 - Something You Don't Leave The House Without

First of all, of course lah baju! hahah gilo kau nak tinggalkan umah tanpa berbaju?? time kecik-kecik tak akil baligh lagi boleh la.. hehe 

Uuu..sexy back.. hekhek =p
Ok..ok.. back being serious.. erm, aku rasa benda yang aku tak tinggalkan umah tanpa dia ialah -->


Biasalah kan orang tak tinggalkan umah tanpa handphone.. kira aku normal lah kan.. i'm not a wierdo ok.. huhu tapi.. err.. agak pelik sikit lah bila dah terlalu obses dengan handphone ni sampai pergi toilet pun aku bawak handphone aku.. hahah

kadang-kadang tu tengah meneran nih, dapat msg pulak.. handphone memang kat tangan, balas lah msg.. " ye syg, i kat umah ni.. nape?" itu ok lagi.. selamat tak call kan? kalo tak boleh dengar bunyi plup plup plup.. bwahahaha kalo kat toilet asrama, aku bawak jugak phone, tapi aku akan silentkan handphone aku.. yelah..segann kalau dorm mate dengar..hehe

Ok, sekian sahaja aku jadi pengotor hari ni.. hahah bye~

p/s: nak tahu apa yang aku buat day 15 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)
suke? like la..

2 comment :

fRaMe+LenSeS said... Reply To This Comment

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Faziera193 said... Reply To This Comment

@fRaMe LenSeS

tengkiu..hehe =)
insyaAllah.. nanti saya buat ye..
^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...