Wednesday, May 11, 2011

Day 11 - What's in Your Makeup Bag?

Dah cakap pasal barang makeup pulak... adeihh.... hahah makeup-makeup ni aku tak lah terror sangat tapi boleh lah jugak..tahulah yang basic-basic ni.. still dalam peringkat menggodek-godek lagi rahsia makeup..contohnya macam buat smokey eyes, shading semua tu.. sumpah aku tak tahu lagi! hohoho

Lagipun barang makeup aku sikit je..tak cukup lagi barang untuk buat teknik-teknik pro camtuh..jadi, apakah yang ada dalam bag makeup aku?? mari kita terjah! hehe



Eh..macam gelap pulak kann..aku bukak lampu jap bagi terang sikit.. bagi ada warna-warni.. jap eh..
-
-
-
-
*lampu dipasang*
-
-
-
-
taraaaaaa!
Haaa...kan dah terang.. ^__^ Ni lah barang-barang yang ada dalam bag makeup aku.. tak banyak.. sikit je kan?? 

Style aku --> campur-campurkan produk.. tak perlu lah semua dari brand yang sama.. yang penting, beli mengikut kemampuan.. 

Macam aku, aku selalu beli barang makeup bila duit tengah masyukk! atau time aku dapat gaji yang aku buat kerja part time ke.. time tu barulah merasa beli barang makeup yang mahal sikit..

Oh ye, lately ni aku perasan yang aku jarang dah pakai makeup.. takde dah nak tepek-tepek sangat kat muka ni.. lagipun aku tak ke mana sangat pun.. duduk memerap dalam bilik buat tesis je.. apa jadahnya nak pakai makeup kan??! hahahah

Bercakap pasal tesis.. adeiihhhh... aku cabut dulu ye.. nak sampai dateline dah..bye2! 

nak tahu apa yang aku buat day 11 bagai ni?? click [sini] untuk tahu lebih lanjut..=)

p/s: barang makeup aku banyak yang dah habis.. bila dapat shopping nih??

suke? like la..

4 comment :

rara pinkmafia said... Reply To This Comment

huaaaa miracle tu mmg miracle kan =) suke jugak...ooo nk dslr eh =) hope cepat dpt bli =)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@rara pinkmafia

yup2..sangat suka bau die.. =)
oh! dslr tu on top of the list.. hehe
btw, tengkiu rara pinkmafia.. ^___^

DDFABULOUS.COM said... Reply To This Comment

nak tengok apa ada dlm makeup bag DD x? hehehe

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Faziera193

nak..ada wat entry pasal tu ke??nak terjah..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...