Tuesday, May 10, 2011

Day 10 - A Photo of Our Favourite Place to Eat

Uishhh!! kalau cakap pasal makan, memang banyak tempat yang aku suka.. tapi yang paling jadi our favourite place to eat adalah :


CHILI'S of course! ^_____^


'Our'  tu tak semestinya untuk kekasih kan? that's why lah aku letak gambar adik-beradik aku kat atas ni.. memang kami suka makan kat sini.. part yang paling best bila aku tak payah keluar duit 1 sen pun! bwahahahaha..  

Apa benda yang aku buat day 10 bagai ni?? rujuk [sini] untuk tahu lebih lanjut. =)

p/s: still berkejar writing tesis ni.. dah habis semua nanti, nak mintak diorang belanja makan chili's untuk celebrate!! hahah =p
p/s lagi : tak tahu dapat ke tak.. huhu

suke? like la..

4 comment :

Cik Cempaka said... Reply To This Comment

selamat menulis thesis..

huhu..tersiksa nak siapkan tu =)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Cik Cempaka

tau takpe cik cempaka.. =(
rushing ni siapakan sebab next week dah kena anta.. sob2

wish me luck.. ^___^

^effa^ said... Reply To This Comment

comel nye aku..ahahha

Faziera193 said... Reply To This Comment

@^effa^

yelah cik bunting! hahah
yang penting, blanja adik makan nanti ye.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...