Thursday, May 26, 2011

CONTEST BEST HEADER EVER!!!

Contest ni anjuran Mohd Fazreen - owner blog Thinking Not Dreaming..

comel je ada cartoon2 ni... hee
tamat 1/7/2011

Best ke header aku? korang nilai lah sendiri.. tak lah canggih mana sampai boleh gerak-gerak kan.. biasa-biasa je..tapi bagi aku, ni header terbaek aku pernah buat.. ^__^


harap-harap bertuah lah.. hehe 
oh ye, gud luck juga untuk semua peserta ye.. =)
nak join, boleh click [sini]

suke? like la..

10 comment :

EYFAalias said... Reply To This Comment

alaaaaaa. mana aci. awak pny lawa. iskkk. kalah lah macam ni ! :( hehehhhee

Mrs. Farhan said... Reply To This Comment

Canteknya header dia. Jelessss! =P

Faziera193 said... Reply To This Comment

@EYFAalias

haha biasa2 je la eyfa..

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Mrs. Farhan

tengkiu Mrs. Farhan.. tapi header saya biasa2 je.. tak canggih mana pun.. ^__^

cikAida said... Reply To This Comment

chumellnyaa header.
jeles3~!!!!

Faziera193 said... Reply To This Comment

@cikAida

ngeee terima kaseh cikAida.. ^____^

logorithm said... Reply To This Comment

Header Cik Faziera yang sekarang nih memang cantik. Good luck!

Adda said... Reply To This Comment

nice header . good luck ! :)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@logorithm

thank u mr logo.. =)

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Adda

tengkiu adda ^______^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...