Tuesday, May 17, 2011

Are You Lucky Enough??

Hello peeps!! Ni aku nak bagitau, if korang tengah mencari tudung or baju or dress yang cantik-cantik, comel-comel untuk pergi date ke hangout ke, kat sini ada lagi pilihan untuk korang.. meh aku tunjukkan sikit-sikit antara koleksinya :
Nak tudung gaya macam Hana Tajima or Yuna??

korang boleh belek-belek lagi kat [Chanteq Hijab]

Nak baju stylo milo or comel-comel macam contoh bawah ni??


aku suka cardigan coklat ni!
Korang boleh godek-godek kat [Lovely Fashion]

 [Lovely Fashion] pun ada jual bag and mini wallet


So, jangan lupa check it out k? banyak gila pilihan yang buat aku rambang mata.. selamat tengah takde duit ni, kalau tak dah lama aku cekau 3 4 item.. huhu

Disebabkan aku tengah takde bajet untuk shopping, jadi aku pun join contest yang dianjurkan oleh owner blog shop atas ni.. korang pun boleh join jugak sebab tarikh tutup 31 May 2011.. sempat lagi ni..Nak tau lebih lanjut pasal contest tu, click banner ladybird bawah ni..^___^


aku tag : Nurul Lalala
    Elyani

Happy Shopping!! ^____^ 
suke? like la..

6 comment :

nurul lalala said... Reply To This Comment

bila klik kat banner tak kuo link dia weh..

Faziera193 said... Reply To This Comment

@nurul lalala

oh yeah?? jap aku betulkan..



ok dah!=)

misz aisya said... Reply To This Comment

wahhh tenkiu2..memang tgh carik blogshop yg jual tudung..

Faziera193 said... Reply To This Comment

@misz aisya

your welcome dear.. =) glad to help.. ^____^

NuReLLe said... Reply To This Comment

erkkkkkkkkkkkkkk...sab je lah...jap aku wat..letak banner je boleh x??:P

Faziera193 said... Reply To This Comment

@NuReLLe

letak banner je pun boleh.. huhu cepat buat! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...