Friday, May 06, 2011

Aku dan KacaMata

Hello peeps!! hehe aku nak tanya korang nih, pernah tak korang menghadapi masalah apabila memilih kacamata yang sesuai??  hohoho bagi muka yang macam aku ni, aku pun tak tahu kategori apa, susah gila nak cari spek mata yang sesuai.. 


Mata aku memang ok, sihat alhamdulillah tak ada masalah rabun ke apa tapi biasalah, nak lah kan cari spek mata hitam bagi melindungi mata aku dari sinaran mentari yang panas terik dan ehem! supaya nampak bergaya sikit kan.. hahahaha

Aku siap pernah offer nak bagi rm10 lagi tau kat kawan-kawan aku kalau-kalau diorang dapat cari spek mata yang sesuai dengan muka aku.. memang payah beb! hoho siapa-siapa yang pakar, mintak tolong bagi tips sikit.. muka aku kadang-kadang nampak bulat, kadang-kadang nampak lonjong, kadang-kadang bentuk diamond.. cam mana tuh? haha 


dari kiri : bentuk muka oval, bulat dan lonjong

Bukan aku tak buat research kat google.. dah buat dah.. tapi aku still buntu.. hmm.. mungkin muka aku ni special, so kena buat spek mata khas untuk aku kot? hakhak.. 

Ahhh!! susah-susah sangat, pakai yang macam bawah ni je lah! 



bwahahahahahahahha
muka layak disepak!

p/s: tak sabar nak tunggu maharaja lawak start.. =)

suke? like la..

10 comment :

Shah said... Reply To This Comment

hahaha..pakai jer spec yg bebudak pakai tu..ala yg ade matahari lah ape kejadah tah tuh..hahahahah..

^effa^ said... Reply To This Comment

aku la orang pertama nak sepak..

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Shah

hahaha yang tu lagi comel!! XD

Faziera193 said... Reply To This Comment

@^effa^

effaaa..sampai hati ko buat adik ko camnih..heheh

msredcheesecake said... Reply To This Comment

Cik faziera,

Msred beli glasses pilih yg cantik je...xtau lasesuai ngan msred ke tak.maleh nak pk...keeheheee....

Faziera193 said... Reply To This Comment

@msredcheesecake

e eh.. camtu pulak.. memang tak try la eh sebelum beli?huhu

aqilah malek said... Reply To This Comment

pkai goggle swimming tue je laaa!

Faziera193 said... Reply To This Comment

@aqilah malek

alah qilah.. yang tu just boleh pikat abang ketak kat swimming pool tu je..huhu =p

Hanim Mahali said... Reply To This Comment

hahaha... meh nak tolong sepak...

Faziera193 said... Reply To This Comment

@Hanim Mahali

hahah amboih..suke dia ya..slamat jauh.. larikkkkk!! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...