Sunday, March 13, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute


Hye korang...kali ni aku nak join contest adikberadikku yang comel pulak selepas di tag oleh cikeewana kita..hehe comel ke adik beradik aku?bluweekkkk.....ahahaha (*tak boleh puji depan-depan, nanti confirm loya tekak dengan reaksi diorang, puji belakang-belakang tak apa..^__^)

Gambar apa yang aku nak pertaruhkan eh? Tuan blog yang buat contest iaitu fadhirul cakap boleh letak 1 gambar je..so, aku pilih yang ni lah..

comel ke?? hahah

Gambar atas ni ialah time kitorang adik-beradik pergi makan dekat De Chiang Mai. Saja nak live up balik our memory sebab dulu time kecik-kecik selalu pergi 1 family. Kami adik beradik memang meriah. Gelak gila-gila tak ingat punya sampai kan bila masing-masing dah duduk rumah sendiri kat Selangor dan Manjung, tak duduk lagi Tapah, jiran-jiran siap cakap lagi rindu nak dengar kitorang punya gelak ketawa. huhu sampai macam tu sekali tau..hee harap-harap gambar tak comel comel adik beradikku ni menang la.. ^__^

Aku nak tag:


p/s: nama je dah besar, siap sorang tengah pregnant, tapi perangai macam kanak-kanak riang! =)

suke? like la..

0 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...