Monday, September 27, 2010

Bowling jom!

Bowling is one of my favorite sport.
It sure can help me washed away all my stress!
-Skema giler ayat!! haha -

I'm thinking of registering my name as a member at Pin Junction Cineleisure.
RM50 only for a year. not that expensive right?
once u register, u got free t-shirts.
10 games for free but u have to use all 10 games within 1 month. (definitely not a problem for bowl lovers, am i right??huhu)
and lots of other benefits that i can't quite remember.


why must at Cineleisure??not other places??
mainly because there's a macho man worked there..hahaha
serious! i'm not kidding.
dasar gatal..hik2
don't blame me, I'm just a normal girl who loves to look at beautiful things. hehe
lagipun Cineleisure dekat ngan rumah my sis.
plus, my sis is the one who excited sgt nak register as a member.
follow je la.
~i will follow u~
so, what are u waiting for??
bowling jom!

u can check out the rates n other info here

MyEm0.Com~Thanks 4 reading~MyEm0.Com

suke? like la..

Wednesday, September 08, 2010

Raya 2010

lagi 2 hari je lagi nak raya
tapi, smangat nk raya tu, seriously aku ckp, xde...
i'm not feeling it..
main reason- of course sbb my mum da xde..
tapi, xdela smpai nak meraung ke pe..
just i'm a little bit missing her..
ekkk...wrong!
miss her so freakin bad..

for the 1st time, aku x wat kuih raya tahun nie..
for the 1st time, aku xde baju raya coz my mum yg slalu blikan..
n for the first time, aku x balik beraya..
ntahla..
maybe when i have my own family, then baru aku akan rasa n smangat tok raya..
for now, it just don't feel right...

mungkin sbb tu la org slalu ckp: bila mak xde, kehilangan die lebih terasa berbanding jika kehilangan ayah..

ape pun, aku nk ucapkan Slamat Hari Raya pada korg sume..
n maaf zahir batin kalau aku de wat salah pape dengan sengaja atau secara tidak sengaja..
huhuhuhuhu
ati2 di jalan raya, n jgn maen mercun tau!


p/s: i'm waiting for my prince to save me..hurry up please..

MyEm0.Com~Thanks 4 reading~MyEm0.Com

suke? like la..

Friday, September 03, 2010

Nasib kau lah perempuan....

Susahnye jadi perempuan...
buat itu salah..buat ini salah...
cam mane??



Situasi 1: Kawen awal
Realiti: "eee...awalnye budak tu kawen cik Senah..da ade ape-ape la tu...hish, dasar gatal!"

Situasi 2: Kawen lambat
Realiti: "brape umornye dah si timah tu??x kawen2 lagi..x laku le tu.."



Situasi 3: Duit hantaran sikit
Realiti: "apee???!sikitnye duit hantaran die..mesti laki die miskin...tu yg x mampu tu..konon je tu nk wat ala kadar ikut sunat...udah miskin tu ckp je la x mampu..."

Situasi 4: Duit hantaran banyak
Realiti: "amboii! macam nk jual anak"



Situasi 5: Tak mengandung
Realiti: "nape x mengandung2 lagi ni??nak tunggu bape lame lg??mandul la tu.."

Situasi 6: Banyak kali mengandung
Realiti: "eh cik senah, bukan ke bulan lepas baru bersalin si tipah tu, da mengandung lagi??aktifnye.."


buat salah, x buat pun salah..
jadi, ape yg kite bley wat??
buat je la ape yg patot...
mmg mulut org kita x bley nk tutup kan..
lantak pi lah ape yg diorang nak ckp..
kn??kn??
bak kate Ustaz Kazim- perempuan ni senang masuk syurga, sbb slalu kne umpat keji org..erk..sabar je la..

MyEm0.Com~Thanks 4 reading~MyEm0.Com
suke? like la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...