Sunday, July 11, 2010

Dugaan

lepas satu...satu...dugaan aku hadapi..
ni tambah lagi satu dugaan..
mmg perit untuk diterima..
tapi itulah kehidupan..

perasaan sayang melebihi segalanya..
apa-apa juga cubaan dan dugaan yang aku dah lalui dan akan lalui,
aku mesti hadapi dengan tenang..
ingat faziera..jangan jadi seperti orang yang dah hilang akal lantas hilang pertimbangan..
ingat pesanan arwah mak..

yang nyata,perasaan sayang yang mendalam membuatkan aku boleh terima apa sahaja..
susah senang bersama, jangan mengalah dan berputus asa..


MyEm0.Com~Thanks 4 reading~MyEm0.Com
suke? like la..

Wednesday, July 07, 2010

Lets Finish it!

memang sejak azali lagi aku suka wat keje last minit..
wat assignment last minit..
study last minit..
sbb bagi aku, bile nak hampir due date, baru aku akan wat bersungguh2 sampai x tido malam dan aku akan rasa puas sebab dapat berikan 100% konsentrasi untuk siapkan jugak assignment tu..
bunyi macam pelik kan??sbb orang cakap, x dapat siapkan dengan sempurna sbb kerja kelam kabut, tapi tu la hakikatnye..
aku anggap itu sebagai cabaran dan aku akan cuba wat sebaik mungkin..

i'm a weirdo.. haha ^_^


so, apakah kerje last minit itu??


Practical Report!!
baru semalam aku start wat and hari ni da 60% done..
tapi jgn salah anggap, walopun aku suke wat kerje last2 minit, tapi data2 die da lame aku kumpulkan..so, xla dikire kerje kelam kabut sgt sbb ade complete facts and datas. x gitu??hee

now i just have to insert some pictures and charts to make it look more interesting and full of facts..and then, wat powerpoint for presentation.. chaiyok2!!

nak layan cite my girl jap..(sempat lagi tu..ahaha)

i heart Lee Dong Uk


MyEm0.Com~Thanks 4 reading~MyEm0.Com
suke? like la..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...